11.2.2012

Tasoitusurakkaa odotellessa.

Talon sisällä alkaa olla pikkuhiljaa valmista tasoitetyöporukkaa varten. Seinät ovat paria pienehköä kohtaa lukuun ottamatta levytettyinä molemmilta puolilta ja yllättävän suurta henkistä tuskaa tuottanut keittiön katon alaslaskukin tuli viikon aikana tehtyä. Kattojen levytys puuttuu, ja sitä ennen pitäisi kodinhoitohuoneen kattoonkin rakennella jonkinlainen alaslasku - kuten pohjakuvasta näkyy, huone ulottuu talon L-muodon molempiin osiin, ja (ilmeisesti) kattoristikoissa on jommissa kummissa jotain häikkää, koska eri osien ristikot eivät ole alapinnoiltaan aivan samassa tasossa. Vähintäänkin tämä siis täytyy jotenkin tasata, eikä niin pienessä tilassa toisaalta yhtään haittaisi jos kattoa ottaisi vähän alemmas, pienissä mutta korkeissa tiloissa kun tulee usein ikävän kuilumainen vaikutelma.

Sisustussuunnittelukin alkaa olla pikkuhiljaa loppusuoralla, lähetimme alustavan suunnitelman pintojen materiaaleista ja väreistä messusisustajallemme Kaanille.

Keittiön katon alaslasku. Keittiön osalle kattomateriaaliksi tulee tumma puupaneli, alaslaskun kulman osalle muurataan tiiliseinä Tiilerin ruskeankirjavasta Ruukintiilestä.

Sama aihe eri suunnasta. Keittiön vasemmalla puolella ruokailutila.

Alaslaskun rakenteita. Ainakin pitäisi pysyä ylhäällä, vaikka joku joskus haluaisikin ripustaa siihen jotain painavampaa kuin puupaneliverhouksen. Kai tämä menee jonkinlaisen perinnön piikkiin, kotopuolessa kun kaikki oli tapana tehdä niin "ettei nyt ihan heti hajoa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti