18.3.2012

Tulkoon valkeus.

Tässä hiukan kuvia tasoitetöiden jäljiltä. Valoa piisaa - vaikka ikkunoissa on ruiskutasoitteella puoliumpeen rapatut suojamuovit, sisälläkin tuntuu tarvitsevan aurinkolaseja kun ulkona paistaa aurinko. Ei taida hirveästi haitata, ettei kovin moni seinäpinnoista ole jäämässä valkoiseksi.

Keittiössä odottelee jo kasa Tiilerein Ruskeankirjavia Ruukintiiliä, joista toivon mukaan ensi viikolla nousee keittiön ja olohuoneen toisistaan erottava seinä.


Olohuoneen "TV-seinä" on vielä osittainen arvoitus. Tikkurilan värisuunnittelijan kanssa tämäkin varmasti selkiää. Ovelle luikerteleva madon näköinen laite on kuivattanut talon yllättävänkin tehokkaasti, torstaina ruiskutasoitetöiden jälkeen kämpässä oli kosteutta kuin saunassa mutta tänään siitä ei ollut paljoakaan jäljellä.

... Samoin kuin tämä laaja seinä, josta olisi tarkoitus tehdä henkeäsalpaavan hieno.


Koska en keksinyt muutakaan tekemistä tälle viikonlopulle, ja katoilla on lunta enää vähänlaisesti, päätin kiipeillä laittamaan syksyllä jääneen liitospellin paikoilleen. Ihan hyvä että tuli tehtyä tuo itse, homma oli niin yksinkertainen että sen tekemisestä olisi ollut aivan turhaa maksaa muille. Mutta ei se kovin kivaa ollut, työolosuhteet eivät olleet kaksiset. Tuossa räystään alla on korkeussuunnassa tilaa nimittäin noin puoli metriä...

1 kommentti:

  1. Moi, oli mukava löytää talonne täältä.

    Talo näyttää hienolta. Lisää kuvia ja tarinoita odotellessa :)

    t. Petri V

    VastaaPoista