21.5.2012

Kolme päivää messukuvauksiin...

... Ja meillä näyttää tältä:

Jos edellinen viikko oli hektinen ("töissä" eli konttorilla ei paljoa tullut oltua), tämä viikko tulee olemaan sitä varmaankin kaksin verroin. Tehosteseinän Tunto-maalaus ja lasyrointi, parkettiasennukset, listoitusta (jota ennen pitäisi jostain repiä Skaalan ikkunoiden tammisävyä vastaavaa lakkaa) ja viimeiset keittiöasennukset pitäisi saada survottua läpi huomisen ja keskiviikon välillä. Todennäköisyys onnistumiselle näyttäisi sentään olevan yhtä korkea kuin tämänhetkinen stressitaso... Viikonloppu jätti jälkeensä tosi hyvän fiiliksen, kun valmista pintaakin syntyi hyvän matkaa ja sain todeta että tekemämme valinnat väreissä ja materiaaleissa olivat onnistuneita. Paneloitaviin kattoihin meille tuli ulkoverhouspaneelitkin toimittaneelta Nerkoon Höyläämöltä suorasärmäistä paneelia, joihin testattiin Tikkurilan Arctic-pintakäsittelyä teollisesti ensikertaa. Lopputulos näytti pinossa ehkä hiukan tylsältä, mutta valmiissa katossa kuitenkin aika paljolti juuri sellaiselta mitä olin ajatellutkin. Arcticin helmiäisefekti erottuu heikonlaisesti, mutta sävy meni aivan nappiin. Listojen suttaaminen sudin kanssa samaan sävyyn osoittautui kyllä loputonta kärsivällisyyttä vaativaksi tehtäväksi - olisi pitänyt varmaan kysyä niitäkin tehdaskäsiteltyinä samaan satsiin paneelien kanssa.

Kuvassa valmista keittiön kattoa. Sähkärille on vielä tekemistä, ja keittiöasentajillakin taitaa olla vielä jonkin verran ohjelmaa.

Project sängynpääty. Seinän sisäreunojen viimeistely fiksun näköisesti vaatii roppakaupalla päänvaivaa ja työtunteja. Toivottavasti lopputulos on sen arvoinen.

2 kommenttia:

  1. Rakennatte ilmeisesti Tampereen messualueelle. Varmaan lähdemme itse sinne kesällä katselemaan vinkkejä omaan rakentamiseemme. :) Tsemppiä loppusuoralle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja kyllä vain, asuntomessuille rakennamme. Kohteemme on numero 18, joten kesällä tosiaan pääsee ihan paikan päälle tutustumaan tähän projektiin. :)

      Poista