8.5.2012

Laatoitushommia

Laattavalinnat lyötiin lopullisesti lukkoon pääsiäisen tienoilla, ja lähes samantien tuotteet myös toimitettiin meille. Muutamia tilaustuotteita odottelimme pidempään ja nyt nämä loputkin laatat saapuivat. Laatat kohteeseemme toimittaa siis Kaakelikeskus Oy.

Tällä hetkellä työn alla on juurikin laatoitus, ja seuraamme työn edistymistä innolla. Laatat ovat ensimmäisiä näkyville jääviä valmiita pintoja, joten pikkuhiljaa näin ei-ammattilaisellekin alkaa konkretisoitua se, miltä talossa lopulta tulee näyttämään. :)

Mielenkiintoista on myös päästä näkemään, miten valitsemamme laatat toimivat kokonaisuutena ja yhtä mallipalaa isompina pintoina.

Alla kuvassa walk-in-vaatehuoneen ja kylpyhuoneen laatat. Tässä vaiheessa ei näytä niin komealta, kuin lopputulos toivottavasti...



Tässä kylpyhuoneen laatat vielä odottelemassa paikoilleen asennusta.


... Ja tältä näyttää tällä hetkellä:



Ylläolevan kuvan niin sanotun "saippuakotelon" (eli syvennys seinässä suihkujen takana, mihin voi sitten kivasti laittaa jotain peseytyessä tarvittavia purnukoita) kanssa on ollut jonkin verran haasteita matkassa, mutta lopputulos näyttää joka tapauksessa jälleen hyvältä!

Tänään vietin päiväni hakien viimeisetkin laattaerät omalla autolla Kaakelikeskuksen varastolta Helsingistä (muut on toimitettu kuljetuksina, mutta tähän hätään ei rekkaa ehditty odotella), jotta olisivat heti huomisaamuksi valmiina laatoittajalle. Kohta on siis näiltä osin täysin valmista.

3 kommenttia:

  1. Mitkä ovat teidän kylppärin katossa olevat valot?

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Kerrassaan onnistunut talo teillä, kävin messuillakin sitä ihastelemassa. Sen jälkeen on tullut vierailtuakin ahkerasti sivuillanne. Kiitos niistä!

    Muistatko, mitkä laatat laitoitte kylpyhuoneeseen?

    Terveisin
    Satu

    VastaaPoista