16.6.2012

Koko Berliini yhdessä huoneessa.

Viimeinen viikko on taas pitänyt melkoista kiirettä. Otin töistä lomaa rakentamista varten, ja tokihan valmista jälkeä syntyy ihan eri tahtiin kun käyttää rakennustöihin koko päivän pelkkien illan tuntien sijaan. Työhuone on kattolistoja ja väliovea vaille valmis, makuuhuone ei ole paljoa perässä ja kylppäri-vaatehuone ... siitä ehkä lisää jossain vaiheessa. Operaatio liuskekivilattia aiheuti saumauksen kanssa pahansorttista päänvaivaa - jos näette messuilla moitteettoman luonnonkivilattian, toteanpa vain, että ette tiedä mitä katsotte...

Mutta tässä kuvia projektista:

Kodikas-Talojen täyspäiväiset timpurit kävivät tekemässä ulkopuolet terassia vaille valmiiksi. Pihantekijätkin saivat hommansa alkuun, ja betonikiveystä suojataan sahanpurulta ja maalitahroilta isolla pressulla. Autokatoksessa voisi olla ehkä jonkin verran kontrastia, nyt katto ja seinät sulautuvat turhan paljon toisiinsa, mutta tyylikäs se on noinkin ja ylimääräistä väriä katokseen on toisaalta vaikea kuvitella.


Tässä se, mistä merkinnän otsikko puhuu. Metrokarttatapetti saatiin seinälle ja tuntuu siinä yhtä hämmentävältä kuin osasin odottaakin... Alexanderplatzille meneviä metrolinjoja on aikaisemmin tullut syynäiltyä lähinnä paikan päällä. Hienolta tapetti joka tapauksessa näyttää, ja veikkaanpa ettei kovin monessa muussa messukohteessa ole ihan samanlaista.


Makuuhuoneen "sängynpääty" (kuvattuna ulkoa, avoimista ovista...), josta saatiin värimaailman puolesta melkoinen ongelma. Johannan mielestä harmaa väri ei oikein palvele kokonaisuutta, eikä itselläni ole oikein mielipidettä asiasta. Veikkaanpa kuitenkin, että näette messuilla jotain muuta kuin tässä kuvassa.

Makuuhuone ja olohuone ulkoa päin. Ulkomaalausurakka odottaa vielä, kun sisäpuolet saadaan kuntoon. Talkoiden paikka...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti