14.7.2012

Maaliviiva ylitetty

Asuntomessut aukesivat tänään perjantaina, ja niinpä projektimme saatiin valmiiksi. Viimeisten viikkojen rakentamiseen on sisältynyt jos jonkinmoista tapahtumaa ja sattumaa, mutta tässä on todellakin ollut niin järjetön kiire työmaalla, että valitettavasti emme ole ehtineet blogiin sen enempää viime päivien kuulumisia kertoa.

Loppuvaiheen kiire kyllä hieman yllätti, kun tuntui vielä keväällä, että hyvin tässä ollaan aikataulussa. Vaan niin se vain lopulta kävi, että viimeinen viikko painettiin työpäiviä kellon ympäri, ja viimeisinä vuorokausina ei nukuttukaan juuri ollenkaan, vaan tehtiin lähestulkoon pyöreitä vuorokausia. Loppuviimeistelyyn menee siis yllättävän pitkä aika. Vaikka kaikki on periaatteessaa tilojen osalta valmista, niin kyllä siihen listojen laittamiseen, yleiseen fiksailuun ja virittelyyn menee lopulta todella paljon aikaa.

Nyt on väsynyt mutta tyytyväinen olo. Perjantain ensimmäiset messuvieraat saapuivat kun itse vielä siivoilin viimeisiä peilipintoja ja piilotin imuria kaappiin. Mutta aikataulussa siis lopulta oltiin. Ensimmäisen päivän kommentointi on ollut pääpiirteissään positiivista. Erityisesti keittiötä ja seinäpintoja ja niiden maalauksia ollaan kehuttu paljon.

Valmista!


Blogin päivittäminen ei kuitenkaan pääty tähän. Tulemme tässä messujen aikana kertomaan kuulumisia. Lisäksi haluamme kertoilla rakentamisen ja sisustuksen viimeistelyvaiheista, joista niistäkin on luvassa raporttia ja kuvia. Samoin tuli jo ensimmäisenä messupäivänä lupailtua työohjeita mm. efektimaalatuista seinistä ja keittiön välitilan ruostelevystä. Näitäkin siis luvassa, kunhan ensin on hetki levähdetty!

2 kommenttia:

  1. Moi! Käytiin tänään messukierroksella tutustumassa teillä. Erityisesti pohjaratkaisunne on mahtava, makuuhuone-vaatehuone-kph-kokonaisuudesta tykkäsin eniten, olisi ollut hienoa nähdä ne paremmin. Myös terassiratkaisu ja useat uloskäynnit tuntuivat hienolta idealta. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäsitte! :) VH-KPH-paketista tulee jossain vaiheessa juttua tänne, sitä myötä sitten selviää miksi messuesittelyn suhteen oltiin tehty näkemänne ratkaisu.

    VastaaPoista